Wilt u een bijzondere tuin aanleggen?

Woont u in Winterswijk of omgeving en overweegt u het laten aanleggen van een bijzondere tuin? Hendriks Hoveniers brengt deze luxe dichterbij. Want wie voor een onderscheidende tuin een consult wenst met de tuinspecialisten van Hendriks Hoveniers, is behalve op ons hoofdkantoor in Didam, nu ook van harte welkom in de showruimte van Hendriks Hoveniers bij Het Continent Winterswijk.

Nieuwe showruimte Hendriks Hoveniers in Het Continent

De showruimte van Hendriks Hoveniers is een onderdeel van het store-in-store concept van Het Continent Winterswijk in de Achterhoek. Hier vindt u meerdere conceptstores voor wonen en lifestyle, alsmede inspiratie, passie en ideeën voor exclusieve tuinen die uw leefwereld verrijken. Alle producten en diensten uit de conceptstores en showruimtes van Het Continent Winterswijk zijn van hoogwaardige kwaliteit, oogstrelend en gericht op een bijzondere ervaring.

Herontdek uw tuin

Of het nu gaat om een moderne tuin, een strakke tuin, een landgoed, een hippisch terrein of een boerderijtuin; de tuinspecialisten van Hendriks Hoveniers laten uw tuin opnieuw tot leven komen. U laten genieten van een tuin met luxe, daar gaat het ons om. Tijdens een vrijblijvend consult bestuderen we de huidige situatie, uw wensen, het omringende landschap en de mogelijkheden om van uw tuin een bijzondere beleving te maken. We voorzien u desgewenst van diverse voorbeelden en ideeën die perfect passen bij uw tuin.

Maak een afspraak voor een privé consult

Wilt u ons bezoeken voor een vrijblijvend consult? U vindt de showruimte van Hendriks Hoveniers in het centrum van Winterswijk bij Het Continent Winterswijk aan de Jonendwarsstraat 1. Omdat wij graag de tijd nemen voor uw consult, vragen wij u vriendelijk voor een afspraak te bellen naar 0316-268107. U kunt ons ook mailen of via het contactformulier een afspraak maken. Uiteraard is parkeren voor bezoekers van de Hendriks Hoveniers showroom gratis. U kunt uw auto direct voor de deur parkeren. We ontmoeten u graag in onze nieuwe showruimte.

Contactgegevens

Showruimte Hendriks Hoveniers Winterswijk
Het Continent Winterswijk
Jonendwarsstraat 1
7101 GC Winterswijk
Tel: 0316-268107
E: hendrik@hendrikshoveniers.nl

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl