Hendriks Hoveniers is volop in beweging

Ook organisatorisch zitten we niet stil. Jeroen Hendriks en Diderik Corts hebben het stokje overgenomen van oprichter en eigenaar Hans Hendriks. Hans vindt het tijd om de dagelijkse leiding over te dragen. Hij blijft nog wel actief binnen het familiebedrijf.

Van 1982 gegroeid naar nu

Hendriks Hoveniers werd in 1982 in Westervoort opgericht door Hans Hendriks. Onder zijn leiding groeide het hoveniersbedrijf snel, waarna in 1992 eerst een verhuizing plaatsvond naar Duiven en in 2010 een nieuw bedrijfspand in gebruik werd genomen in Didam. In 2017 werd het dus tijd om het stokje over te dragen.

2 specialisten gaan elkaar versterken

De nieuwe eigenaren zijn geen onbekenden. Diderik Corts is al veertien jaar bedrijfsleider bij Hendriks Hoveniers en het creatieve brein van het bedrijf. Jeroen Hendriks is de tweede generatie Hendriks’ in het familiebedrijf. Hij leidt al sinds 2011 zusterbedrijf Hendriks Omheiningen. Beide bedrijven zijn elkaar de afgelopen jaren steeds meer gaan versterken, waardoor we hebben besloten ze dichter bij elkaar te brengen onder leiding van zowel Diderik als Jeroen.

Wat er voor u verandert

Niet veel, behalve dat we u samen nog meer kunnen faciliteren met kennis en kunde op het gebied van bijzondere tuinen! De naam Hendriks staat voor kwaliteit. Die lijn trekken we de komende jaren door. We geven nog steeds een nieuwe invulling aan het begrip tuinarchitectuur en we houden ons bezig met bijzondere projecten. Daarbij helpen we klanten op innovatieve wijze aan een bijzondere tuininrichting en natuurlijk blijven we lid van Tophoveniers.

Meer informatie

Of het nu gaat om een particuliere tuin, een landschappelijk project, hindernissen of omheiningen. We maken overal iets moois van. Wilt u weten wat de nieuwe garde van Hendriks Hoveniers voor uw tuin kan betekenen? Neem dan contact op met Hendriks Hoveniers.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl