Groenvoorziening voor bedrijven

Een bedrijfstuin, buitenruimte, groot groen of een (school)plein is vaak het eerste dat je ziet als je een bezoek brengt aan een bedrijf, gemeente, organisatie, instelling of school. Het vormt daarmee een belangrijk visitekaartje voor uw organisatie dat er vanzelfsprekend mooi en verzorgd bij moet liggen. Met de groenvoorziening van Hendriks Hoveniers heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw bedrijfstuin. Wij zorgen ervoor dat uw tuin, buitenruimte, groot groen, park, plantsoen, groenstrook of (school)plein er het hele jaar door prachtig uitziet. En wilt u hulp bij het ontwerp en de aanleg van uw bedrijfstuin? Ook dan bent u bij Hendriks Hoveniers aan het juiste adres.

Volledige aanbod in groenvoorziening

Hendriks Hoveniers verzorgt de groenvoorziening voor instellingen, semi-overheid, gemeenten, bedrijven, organisaties en scholen. Wij kunnen het volledige tuinonderhoud voor u verzorgen, waaronder grasmaaien, boomverzorging (denk aan het snoeien of verwijderen van bomen), de aanplant van nieuwe beplanting, het snoeien van tuinen, het verwijderen en/of bestrijden van onkruid, het schoffelen van perken en het bemesten en voeden van bedrijfstuinen. Voorbeelden van bedrijfstuinen en buitenruimtes waar wij de groenvoorziening verzorgen zijn:

 • Schoolpleinen
 • Kantoortuinen
 • Groot groen (o.a. plantsoenen, groenstroken) voor gemeentes
 • Gemeentespeeltuinen en ruimte voor natuurlijk spelen
 • Instellingstuinen

 

Vraag offerte aan

Ontwerp en aanleg van bedrijfstuinen

Naast de reguliere groenvoorziening en tuinonderhoud kunt u ook bij Hendriks Hoveniers terecht voor het ontwerp, de inrichting en de aanleg van uw bedrijfstuin, (school)plein of ruimte voor natuurlijk spelen. Het ontwerpen, inrichten en aanleggen van een tuin is specialistisch werk. Wij beschikken over speciale ontwerpers voor de groot groen projecten. Erg handig wanneer u behoefte heeft aan een nieuw tuinontwerp passend bij de buitenruimte van uw organisatie. Daarnaast zijn onze hoveniers gespecialiseerd in tuininrichting en aanleg van bedrijfstuinen. Dat doen ze met oog voor detail, belijning en (bestaande) bouwkundige elementen en uiteraard met passie voor het hoveniersvak. Hendriks Hoveniers kan u dus volledig ontzorgen op het gebied van groenvoorziening. Wat betreft ontwerp, inrichting en aanleg van bedrijfstuinen zijn onze medewerkers u graag van dienst op de volgende gebieden:

 • Tuinafscheiding
 • Tuinbestrating
 • Grondwerkzaamheden
 • Civiele techniek
 • Bestratingswerkzaamheden
 • Bouwkundige elementen
 • De aanleg van vijvers

Onze werkwijze bij groenvoorziening

Bij Hendriks Hoveniers hebben we een vaste werkwijze om ervoor te zorgen dat uw bedrijfstuin of buitenruimte goed aansluit bij uw bedrijfspand en daarnaast ook uw stijl weerspiegelt. Onze hoveniers werken voor u op basis van een jaarplanning. Deze planning is afhankelijk van de grootte en het soort bedrijfstuin of buitenruimte en natuurlijk ook van uw specifieke wensen. En mocht er onverhoopt tussentijds onderhoud aan uw bedrijfstuin nodig zijn, bijvoorbeeld vanwege schade door storm? Dan staan onze hoveniers snel bij u op de stoep om de tuin weer in orde te maken. Wij werken met een vast team en een vast aanspreekpunt. Zo staan er nooit vreemde mensen in uw tuin te werken; wel zo prettig en veilig.

Hendriks Hoveniers dé partner in groenvoorziening 

Hendriks Hoveniers is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van groenvoorziening voor bijzondere en exclusieve tuinen. Wij zijn dé partner in groenvoorziening voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden van groenvoorziening voor uw organisatie en alles wat hierbij komt kijken. Onze dienstverlening omvat het volgende:

Meer info over groenvoorziening voor bedrijven

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor groenvoorziening voor bedrijven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Wij creëren voor u één tijdloze buitenbeleving met klasse.
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact