Overname Barbara's Garden

Sinds 1 oktober kunnen we onze klanten nog meer bieden door de overname van Barbara's Garden. Barbara's Garden is een begrip in Nederland en staat al ruim 25 jaar voor ultieme buitenbeleving, met exclusieve tuinmeubelen van toonaangevende merken.

Barbara's Garden

Hendriks Hoveniers breidt dienstverlening uit met overname Barbara's Garden.

Bij Hendriks Hoveniers gaan we voor topkwaliteit. Dat passen we toe in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de unieke tuinen en buitenruimtes die wij mogen realiseren voor onze klanten.Ons doel is om mensen optimaal te laten genieten van hun tuin. Daarbij bieden we onze klanten graag een totaalpakket om ze zoveel mogelijk te ontzorgen.

Hendriks Hoveniers en Barbara’s Garden hebben de afgelopen jaren reeds in verschillende tuinprojecten succesvol samengewerkt. Per 1 oktober hebben we deze samenwerking formeel bekrachtigd. Dit vormt een prachtige uitbreiding van onze dienstverlening waar we erg trots op zijn. Waar we extra trots op zijn is dat Barbara Schliessler, oprichter en hét gezicht van Barbara’s Garden, bij ons in dienst is getreden. Barbara blijft het gezicht van Barbara’s Garden en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Daarmee blijft haar jarenlange kennis en expertise behouden voor Hendriks Hoveniers en kunnen we haar unieke stijl en ideeën een plek geven in onze tuinprojecten en deze een nog persoonlijker karakter te geven.

Barbara’s Garden zal binnenkort verhuizen van de huidige plek in Bemmel naar het pand van Hendriks Hoveniers aan de Tatelaarsweg 20 in Didam. De maanden oktober en november gebruiken we om daar een bijzondere belevingsruimte in te richten met exclusieve tuinmeubelen van onder andere topmerken als Tribù, Tuuci, Royal Botania, Fermob, Atelier Vierkant en Vincent Sheppard. Van prachtige eet- en loungesets tot unieke tuinverlichting en buitenhaarden; alle elementen die zorgen voor de ultieme tuinbeleving vindt u hier. Hier kunt u alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van inrichting en styling van uw tuin en buitenruimte zien en ervaren. Barbara is in Didam beschikbaar om u te voorzien van meer informatie en uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Desgewenst kan zij u vervolgens voorzien van een gedegen advies en een passend inrichtingsplan voor u uitwerken.

Vanaf nu kunt u dus bij Hendriks Hoveniers terecht om uw tuinproject van A tot Z te laten verzorgen: van de eerste schetsen voor een tuinontwerp tot de laatste finishing touch qua inrichting van uw tuin of buitenruimte. Dat betekent dat u vanaf nu bij Hendriks Hoveniers dus ook terecht kunt voor alles op het gebied van inrichting en styling van bijvoorbeeld uw veranda, tuin- of dakterras. Daarnaast blijven wij uiteraard tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden samen met onze tuinarchitecten en hoveniers met grote passie voor het hoveniersvak.

Na 1 november bent u van harte welkom bij Hendriks Hoveniers in Didam om de belevingsruimte van Barbara’s Garden te komen ervaren. Bent u nu al benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

25 jaar ervaring

Barbara’s Garden staat al ruim 25 jaar voor ultieme buitenbeleving, met exclusieve tuinmeubelen van toonaangevende merken. Barbara’s Garden heeft de afgelopen jaren in verschillende tuinprojecten succesvol samengewerkt met Hendriks Hoveniers. Per 1 oktober 2019 is deze samenwerking formeel bekrachtigd en is Barbara Schliessler, oprichter en hét gezicht van Barbara’s Garden, bij Hendriks Hoveniers in dienst getreden. Inmiddels heeft Barbara’s Garden een eigen showroom in het pand van Hendriks Hoveniers in Didam, met exclusieve tuinmeubelen van onder andere topmerken als Tribù, Tuuci, Royal Botania, Fermob, Atelier Vierkant en Vincent Sheppard. U bent hier van harte welkom om inspiratie op te doen en de mogelijkheden met Barbara te bespreken. Maak gerust een afspraak met ons.

Breng een bezoek aan onze showroom

In de showroom van Barbara’s Garden aan de Tatelaarweg 20 in Didam vindt u diverse opstellingen met exclusief outdoor design. Hier kunt u alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van inrichting en styling van uw tuin en buitenruimte zien en ervaren. Van prachtige eet- en loungesets tot unieke tuinverlichting en buitenhaarden; alle elementen die zorgen voor de ultieme tuinbeleving vindt u hier. In de sfeervolle showroom van Barbara’s Garden vindt u een breed assortiment tuinmeubelen en tuinaccessoires. Barbara is in Didam beschikbaar om u te voorzien van meer informatie en uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Desgewenst kan zij u vervolgens voorzien van een gedegen advies en een passend inrichtingsplan voor u uitwerken. Met Barbara’s Garden zorgt u voor de finishing touch qua inrichting van uw tuin of buitenruimte en kunt u terecht voor alles op het gebied van inrichting en styling van bijvoorbeeld uw veranda, tuin- of dakterras. Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan de showroom van Barbara's Garden of een bezoek op uw locatie.

Maak kennis met Barbara Schliessler

Barbara Schliessler is en blijft het gezicht van Barbara’s Garden en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Hieronder leest u meer over Barbara en haar werkwijze. 

Al sinds 1996 ben ik ondernemer in exclusieve tuininrichting voor particulieren en bedrijven, zoals de horeca. Mijn eerste tuinaccessoire was een rijdende parasolvoet. Die voet staat nog steeds symbool voor mijn eigentijdse en praktische visie op de inrichting van tuinen en terrassen. Met uw wensen en mogelijkheden als uitgangspunt zoeken we samen naar praktische oplossingen voor een bijzonder buitenleven. Van de juiste buitenverlichting tot de bouw van een buitenbad. Van perfecte stoffen voor tuinmeubilair tot complete eet- en lounge sets.

Ik adviseer u graag persoonlijk en neem daar ook de tijd voor. Mijn gevoel voor ruimte en trends en mijn brede kennis van merken en materialen (ik bezoek veel beurzen) kenmerken mijn aanpak en ambitie. Ik vertaal uw wensen en smaak naar een ontwerp dat klasse uitstraalt. Ik selecteer voor u stijlvolle, comfortabele meubelen en bijzondere accessoires die het gewenste accent geven. Ik verbind de binnen- en buitenwereld van uw woning op harmonieuze wijze met elkaar.

Als u op zoek bent naar de tuin van uw (buiten)leven, mag een bezoek aan Barbara’s Garden niet ontbreken. Als u een afspraak maakt, zal ik u persoonlijk ontvangen en adviseren. Veel van onze klanten zijn terugkerende klanten. Onze aandacht voor u en uw tuin houdt niet op als wij het (tuin)hek achter ons dicht trekken. Graag tot ziens in de showroom in Didam.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl