Private Shopping

Subcategorie

Merken

Kleuren

Sluiten

Uw specialist voor luxe lounge tuinstoelen

Welke plek is nu meer geschikt om even helemaal tot rust te komen, dan uw eigen tuin? Wij kunnen zelf geen betere bedenken. En omdat wij er zelf ook zo graag zitten, hebben wij nu de meest exclusieve tuinmeubelen voor u naar Nederland gehaald. Zoals u van ons gewend bent leveren wij uitsluitend luxe merken welke bij elkaar gezocht worden door Barbara zelf. Zo kunt u erop rekenen dat uw nieuwe meubels en uw tuin een complementair geheel vormen en het nóg lastiger wordt weer naar binnen te gaan!

Een luxe loungestoel van een van onze topmerken

Wij dragen graag bij aan uw welzijn en daaraan zijn comfortabele rustmomenten inherent. Even uitblazen in de tuin, al dan niet onder het genot van een gekoelde versnapering; wij zien het wel voor ons. Ons aanbod van exclusieve loungestoelen is er voor u om te ontspannen. Genoemd aanbod aan luxe wordt verzorgd door onder andere de volgende merken:

  • Tribú
  • Fermob
  • Tuuci
  • Royal Botania
  • Atelier Vierkant

Deze merken, en meer, bieden een breed scala aan mogelijkheden om uw tuin van aanvullende stijl te voorzien. Heeft u toch iets anders in gedachten? Of heeft u een meubel van een ander merk gezien? Dan zullen wij, mits dit meubel door een merk uit hetzelfde segment wordt aangeboden, ervoor zorgen dat uw wens alsnog in vervulling gaat. En houdt u van lang tafelen? Dan kan het nog weleens donker zijn geworden voor u van tafel wil. Ook hiervoor bieden wij uitkomst in de vorm van bijpassende tuinverlichting en tuinaccessoires, zodat u ongelimiteerd kan blijven zitten.

Waar stijl en visie elkaar ontmoeten

Of het nu gaat om luxe lounge tuinstoelen of een exclusieve parasol, Hendriks Outdoor Styling heeft wat u wil. Daar gaan we vanaf heden zelfs nog een stap verder in. Per ommegaande slaan Hendriks Outdoor Styling en Hendriks Tuinen namelijk de handen ineen om van uw exclusieve tuin een adembenemend lustoord te maken. Door de vooruitstrevende kennis en kunde van Hendriks Hoveniers te combineren met de esthetische en smaakvolle inzichten van Hendriks Outdoor Styling kunnen wij nóg beter uiting geven aan uw wensen en gevoel.

Kom langs en beleef

Visualiseren zonder het meubel echt zelf gevoeld en aanschouwd te hebben kan nogal een opgave zijn. Daarom stimuleren wij het om van tevoren bij ons een kijkje te komen nemen in de showroom. U vindt de showroom aan de Tatelaarweg 20 in Didam. Ook voor een vrijblijvend advies van één van onze adviseurs kunt u hier terecht! Maakt u hiervoor wel eerst een afspraak.