Private Shopping

Subcategorie

Merken

Kleuren

Sluiten

Dé aanbieder van luxe tuintafels

Bij een unieke inrichting van uw tuin door Barbara’s Garden hoort bijna per definitie een luxe tuintafel. En omdat wij alle meubels aanbieden voor een complete inrichting, zijn wij in staat complementerende stoelen te leveren. Zo zorgen wij ervoor dat niets uit de toon valt bij uw outdoor zit plek. Van bijzettafels tot tablebenches; als het gaat om exclusieve tuinmeubelen hebben wij voor u wat u zoekt!

Exclusieve tuintafels van exclusieve merken

Een tuin is pas compleet als er ook gelegenheid is om er in te eten. Wij voorzien graag in deze behoefte met ons aanbod aan secuur geselecteerde luxe tuintafels van uitsluitend topmerken. Hierbij kunt u denken aan de volgende merken:

  • Tribú
  • Fermob
  • Tuuci
  • Royal Botania
  • Atelier Vierkant

Uiteraard is het ook mogelijk zelf merken of meubels aan te dragen, mits deze uit hetzelfde segment komen. Dan onderzoeken we samen de mogelijkheden. Tafelt u graag in het donker? Of bent u op zoek naar andere accessoires? Wij leveren naast luxe tuinmeubelen ook bijpassende tuinverlichting en tuinaccessoires, opdat uw tuin helemaal compleet is!

Waar stijl en visie elkaar ontmoeten

Of het nu gaat om luxe tuintafels of een exclusieve loungestoel, Barbara’s Garden heeft wat u wil. Daar gaan we vanaf heden zelfs nog een stap verder in. Per ommegaande slaan Barbara’s Garden en Hendriks Hoveniers namelijk de handen ineen om van uw tuin een adembenemend lustoord te maken. Door de vooruitstrevende kennis en kunde van Hendriks Hoveniers te combineren met de esthetische en smaakvolle inzichten van Barbara’s Garden kunnen wij nóg beter uiting geven aan uw wensen en gevoel.

Ervaar het zelf

Zo op afstand is het misschien nog lastig in te schatten welke meubels nu echt bij u passen en welke niet. Bovendien kan het fijn zijn om ze eerst eens echt gevoeld te hebben voor u ze aanschaft. Om precies die redenen nodigen wij u van harte uit om bij ons langs te komen. Onze showroom vindt u aan de Tatelaarweg 20 in Didam en is de uitgelezen plek om onze exclusieve meubelsets en accessoires te beleven. Bovendien bent u ook welkom voor vrijblijvend advies op maat van één van onze adviseurs. Maak hiervoor wel eerst even een afspraak.