Private Shopping

Subcategorie

Merken

Kleuren

Sluiten

De expert in luxe ligbedden

Wanneer het kwik maar blijft stijgen en u slechts een strak blauwe hemel boven het hoofd hangt is er niets lekkerder dan uitgebreid te gaan zonnebaden. Een selectie van luxe ligbedden kan dan ook niet ontbreken in ons aanbod aan exclusieve tuinmeubelen, en daarmee ook niet in uw tuin.

We nemen u graag bij de hand door onze collectie exclusieve ligbedden, secuur uitgezocht door Barbara zelf.

 

Van luxe ligstoelen tot ligbedden, allemaal voor buiten

Om lekker in de zon te liggen, is een comfortabele ondergrond een pre. Omdat dit per tuin nogal kan verschillen besloten wij deze variabele uit te bannen. Ons scala aan luxe ligbedden is hiervan het resultaat. Met keuze uit louter topmerken weet u zeker dat u er warmpjes bij zult liggen.

U wordt hierbij ondersteund door de volgende topmerken:

  • Tribú
  • Fermob
  • Tuuci
  • Royal Botania

 

Atelier Vierkant

Heeft u elders een meubel gezien dat niet in ons portfolio staat, maar wel uit hetzelfde segment komt en absoluut een plek moet krijgen in uw tuin? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Samen komen we tot een oplossing die uw tuin zal complementeren. Mocht u na alle zonneschijn ook willen genieten van de maneschijn, maar wilt u niet volledig in het donker zitten? Wij nemen u ook graag díé zorg uit handen, met behulp van bijpassende tuinverlichting en tuinaccessoires.

 

Waar stijl en visie elkaar ontmoeten

Of het nu gaat om exclusieve tuinbanken of luxe houten tuinstoelen, Hendriks Outdoor Styling heeft wat u wil. Daar gaan we vanaf heden zelfs nog een stap verder in. Per ommegaande slaan Hendriks Outdoor Styling en Hendriks tuinen namelijk de handen ineen om van uw tuin een adembenemend lustoord te maken. Door de vooruitstrevende kennis en kunde van Hendriks Hoveniers te combineren met de esthetische en smaakvolle inzichten van Hendriks Outdoor Styling kunnen wij nóg beter uiting geven aan uw wensen en gevoel.

 

Bekijk en beleef

Om zeker te weten dat u lekker zal liggen, begrijpen wij dat u onze luxe ligbedden eerst wil uitproberen. We verwelkomen u dan ook graag in onze showroom. Bent u opzoek naar persoonlijk advies? Dat kan hier ook! Maak daarvoor eerst vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. De Hendriks Outdoor Styling Showroom bevind zich aan de Tatelaarweg 20 in Didam.