Private Shopping
Ga terug
Merken bij Hendriks Ultieme Klasse:
Merken bij Hendriks Ultieme Klasse:
Merken bij Hendriks Ultieme Klasse:
Merken bij Hendriks Ultieme Klasse:
Merken bij Hendriks Ultieme Klasse:

Subcategorie

Merken

Kleuren

Sluiten
focus 8

Een assortiment van topmerken

Haarden voor binnen en buiten

Hendriks Ultieme Klasse biedt een breed scala aan haarden, zowel voor binnen als buiten. Met merken zoals OFYR en Glowbus kunt u een warme en gezellige sfeer creëren in uw huis of tuin. OFYR is bekend om zijn multifunctionele en stijlvolle vuurschalen die als kooktoestel en als warmtebron dienen. Glowbus biedt op maat gemaakte haarden van hoge kwaliteit die perfect passen bij uw interieur of exterieur.

BBQ's van topkwaliteit

Hendriks Ultieme Klasse biedt een ruime keuze aan BBQ's van topkwaliteit. Met merken zoals OFYR en Weltevree kunt u buiten koken en genieten van de zon en de frisse lucht. OFYR staat bekend om zijn unieke, stijlvolle en multifunctionele kooktoestellen die garant staan voor heerlijke en gezonde maaltijden. Weltevree biedt een brede selectie aan buitenkookproducten, waaronder de bekende Outdooroven, een combinatie van oven, kookplaat en haard.

Maak uw buitenruimte compleet met HeatSail

Met de innovatieve terrasverwarmers van HeatSail kunt u ook op koelere avonden van uw buitenruimte genieten. De terrasverwarmers van HeatSail zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en bieden een unieke en stijlvolle manier om uw buitenruimte te verwarmen.

Contact opnemen

Als u geïnteresseerd bent in haarden en BBQ's van Hendriks Ultieme Klasse, kunt u contact opnemen via de website of telefonisch. Het ervaren team van Hendriks Ultieme Klasse staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte haard of BBQ voor uw huis of tuin.