Tuinen

Exclusieve Tuinen door Hendriks Ultieme Klasse

Krijg een indruk van een aantal exclusieve tuinen aangelegd door Hendriks Ultieme Klasse.

Exclusieve achtertuin
Exclusieve achtertuin
Exclusieve achtertuin

Van buitenruimte tot exclusieve achtertuin: een overzicht van onze huidige projecten

Aanleg buitenruimte rondom het Liemers College

De aanleg van de gehele buitenruimte rondom de nieuwe school het Liemers College in Zevenaar is een grootschalig project waarin Hendriks Hoveniers de gehele aanleg verzorgd: van rioleringswerkzaamheden, de gehele nieuwe toegangsweg met parkeerplaatsen, aanleg van enkele daktuinen en zelfs de aanleg van een fietsbrug en het sportveld.

Villatuin in Didam

Een villatuin is aangelegd in Didam. Rondom deze markante strakke nieuwbouwwoning is een bijzondere tuin aangelegd met een koivijver, prachtige overkapping met jacuzzi en rijk bloeiende, op kleur samengestelde ‘Prairieborders’. Aankomende zomer zal deze tuin zich ontwikkelen tot een oase van rust en bloemenpracht.

Vorig jaar zomer is Hendriks Hoveniers met een professionele fotograaf diverse tuinen af geweest om het eindresultaat vast te leggen. Tuinen van enkele jaren oud tot net aangelegde tuinen zijn op een creatieve manier gefotografeerd. De komende weken zullen er diverse projecten toegevoegd worden op onze website. Blijf ons volgen!

Kleine achtertuin Arnhem

In Arnhem in de Burgemeesterswijk heeft Hendriks Hoveniers een exclusieve achtertuin aangelegd. Deze tuin met exclusieve openhaard en buitenkeuken heeft een ware metamorfose ondergaan. De prachtige Parrotia, een mooie solitairboom, is een ware eye catcher in de tuin! 

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl