Tuinen

Tuinarchitect Barchem

Bent u op zoek naar een goede tuinarchitect in Barchem en omgeving? Bij Hendriks Hoveniers helpen we u graag. Wij werken samen met verschillende tuinarchitecten en landschapsarchitecten, waardoor wij een tuinontwerp kunnen maken in iedere denkbare stijl. Dus wat uw wensen ook zijn, wij ontwerpen uw perfecte tuin. Naast het ontwerp van uw tuin, kunnen we bij Hendriks Hoveniers ook de aanleg en het onderhoud van uw tuin verzorgen. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunt u optimaal genieten van uw tuin. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw tuin door Hendriks Hoveniers te laten ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Tuinarchitect Barchem
Tuinarchitect Barchem
Tuinarchitect Barchem
Tuinarchitect Barchem
Tuinarchitect Barchem
Tuinarchitect Barchem

Uniek tuinontwerp

Houdt u van strakke tuinen of exclusieve tuinen? Of gaat uw voorkeur uit naar tuinen met veel borders met bloemen en hagen of grote waterpartijen? Of bent u vooral liefhebber van mediterrane tuinen of een onderhoudsvrije tuin? Welke stijl uw voorkeur ook heeft, bij Hendriks Hoveniers zorgen we ervoor dat uw tuinontwerp helemaal passend is bij uw wensen. Wij werken samen met verschillende tuinarchitecten, stuk voor stuk vakmensen die thuis zijn in het ontwerpen van tuinen in zeer gevarieerde stijlen. Voor iedere wens en/of stijl kiezen wij de best passende architect. Zo bent u verzekerd van een prachtig en uniek tuinontwerp dat voldoet aan al uw wensen.

Van tuinidee naar droomtuin

De tuinontwerpers waarmee Hendriks Hoveniers samenwerkt brengen uw wensen in kaart en maken daarna een uniek tuin design met bijzondere elementen. We zorgen er tevens voor dat het tuinontwerp niet alleen voldoet aan uw wensen, maar ook past bij uw woning, omgeving en leefstijl. Alles in het tuinontwerp moet kloppen en uw gevoel erbij moet goed zijn. Daarom zullen wij bij u thuis langs komen voor een uitgebreid intakegesprek waarin we alles doornemen en de situatie ter plekke kunnen beoordelen. Daarna gaan we aan de slag met het tuinontwerp. Om u volledig te betrekken bij het ontwerpproces van uw tuin, is het mogelijk het ontwerp aan u tonen door middel van een 3D tuinontwerp. Bent u tevreden en akkoord met het ontwerp, dan kunnen onze vakkundige hoveniers daarna aan de slag met het aanleggen van uw droomtuin.

Meer informatie over tuinarchitect in Barchem

Bent u dus zoek naar een tuinarchitect of landschapsarchitect in de omgeving Barchem? Neem dan contact op met Hendriks Hoveniers. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van een uniek tuinontwerp en een onder architectuur aangelegde tuin met u te bespreken.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact