Tuinen

Stoeterij

Voor een paardenliefhebber uit Winterswijk heeft Hendriks Hoveniers enige jaren geleden de gehele buitenruimte mogen inrichten. De doelstelling was het inrichten van het terrein met een onderverdeling van diverse weilanden, springvelden en buitenbak en een gedeelte privétuin.

Stoeterij
Stoeterij
Stoeterij
Stoeterij

Ontwerp van de tuin

De tuinontwerpers van Hendriks Hoveniers hebben de kennis in huis en veel ervaring in het ontwikkelen van grotere terreinen zoals stoeterijen, landgoederen en grote tuinen. In één groot ontwerpplan (de ontwerpvisie) worden allerlei mogelijkheden en structuren duidelijk gemaakt voor u, dit is zelfs mogelijk in 3D- tekeningen.

Ook de uitvoering van a tot z kan voor u worden georganiseerd. Door jarenlange ervaring in de paardenwereld en een nauwe samenwerking met bijvoorbeeld Jan Arts en Jeroen Hendriks omheiningen en Achterberg bodems zijn er al vele projecten gerealiseerd.

Het proces begint met het opstellen van diverse schetsen en ontwerpen, waarna de aanleg zal volgen. Vanaf de civiele techniek zoals rioleringswerk, asfaltwegen en paden tot aan de houten afscheidingen, springvelden, weilanden en het beplantingswerk kan Hendriks Hoveniers u aanbieden als totaal. Ook het deels zelf aanleggen of in samenwerking met onze uitvoerders is uiteraard mogelijk.

Tuin specificaties

  • Tuinoppervlakte: Landgoed enkele hectares
  • Bestratingstype: Gebakken klinkers en halfverhardingen
  • Bouwkundige elementen: Springtuin met vele hindernissen. Met berkenstammen omheiningen, hekwerken en toegangspoorten.
  • Gerealiseerd in: 2007

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl