Top Hoveniers

Kwaliteits omheining voor paarden

Of u nu op topniveau of alleen hobbymatig rijdt; uw paarden hebben een veilige weide nodig om tot rust te komen en gewoon weer even paard te zijn. Hendriks Omheining levert daarom hoogwaardige houten omheiningen voor paarden weides en paddocks, maar ook voor rijbakken en rijpistes. Hendriks Omheining ondersteunt uw passie voor paarden, met stijlvolle omheiningen, maar ook advies, levering en montage.

Paarden-omheining-met-paard-in-weiland2
shape-boxes-white.svg

Paardenomheining van klasse

Of u nu op topniveau of alleen hobbymatig rijdt; uw paarden hebben een veilige weide nodig om tot rust te komen en gewoon weer even paard te zijn. Hendriks Omheining levert daarom hoogwaardige houten omheiningen voor paarden weides en paddocks, maar ook voor rijbakken en rijpistes. Hendriks Omheining ondersteunt uw passie voor paarden, met stijlvolle omheiningen, maar ook advies, levering en montage.

Natuurlijke bochten, moeilijke niveauverschillen, mooie rechte lijnen. Dankzij onze ervaring in het plaatsen van omheiningen, poorten en schuilstallen, mag je erop rekenen dat we de paardenomheiningen en weidepoorten op een professionele manier plaatsen. Als dé selected partner van De Sutter Naturally in Nederland zijn we je graag van dienst. Wel je de omheining of poort liever zelf plaatsen? Dan kan ook, wij leveren hiervoor graag de juiste materialen aan.

Bekijk onze projecten Vraag offerte aan Bekijk onze producten

Een houten omheining die past bij uw erf

Hendriks Omheining levert houten omheiningen die u faciliteren in elk facet van de paardensport en paardenhouderij. We dragen zorg voor een veilige, praktische en sfeervolle omheining. U mag op ons rekenen, want een houten omheining van Hendriks Omheining wordt met de grootst mogelijke aandacht gemaakt. Daarvoor gebruiken we vanzelfsprekend hoogwaardige materialen zoals geïmpregneerd grenen, hardhout, gebrand hout of kastanjehout. Dit zijn stuk voor stuk houtsoorten die langdurig mooi blijven, of juist heel mooi verouderen. Uiteraard leveren we diverse luxe houten omheiningen waaronder de gecreosoteerde en duurzame uitvoering.

Welke type houten omheining kiest u?

Hendriks Omheining levert een 2-laags of 3-laags houten omheining met dwarsliggers gemaakt van latten of ronde balken. Voor welk type omheining u kiest zal voornamelijk afhangen van de toepassing waarvoor u de houten omheining wilt gaan gebruiken. Als u er nog niet helemaal over uit bent dan denken we graag met u mee voor de meest effectieve en mooie oplossing voor uw situatie. Hendriks Omheining levert houten omheiningen met:

  • vierkante palen met latten,
  • ronde palen met ronde liggers,
  • vierkante palen met halfronde liggers,
  • een bevestigingsmethode met doorsteek of opschroef,
  • en paalkop afwerkingen met een diamantkop of zadelkop.

Kijk in de galerij voor voorbeelden van houten omheiningen die Hendriks Omheiningen al eerder gerealiseerd heeft.

Lasers, sensoren en palentrilmachine

We gaan professioneel te werk bij het plaatsen van de paardenomheiningen en weidepoorten. We gebruiken hiervoor een palentrilmachine, waarmee de we palen muurvast plaatsen, zonder gebruik van beton of cement. De rupsbanden op de machine maken het mogelijk om te werken op elke ondergrond. Met lasers en sensoren zorgen we ervoor dat de palen op exact de juiste positie geplaatst worden.

Selected partner van De Sutter Naturally

Hendriks Omheining is selected partner voor het plaatsen van De Sutter Naturally omheiningen in Nederland. Met deze samenwerking brengen we nog meer kwaliteit en veiligheid naar veehouders en paardensporters in Nederland. Wilt u meer weten over de omheiningen, poorten en schuilstallen van De Sutter Naturally? Neem dan geheel vrijblijvend contact  met ons op.

Meer informatie over houten omheiningen voor paarden

Wilt u meer informatie over houten omheiningen voor paarden? Neem dan contact met ons op of maak online gelijk een afspraak. Stuur zo mogelijk foto's zodat we alvast een inschatting kunnen maken van de weidegrond om uw erf. We werken bij het ontwerp en de aanleg samen met landschapsarchitecten. Deze unieke combinatie zorgt voor een sfeervolle, praktische en veilige houten omheining van uw weidegrond, paddocks en rijpistes.

Vraag offerte aan
Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Offerte aanvragen
Diderik