Top Hoveniers

Overname Hoveniersbedrijf Stadler Didam

Stadler - Hendriks Hoveniers  (32) (1)
shape-boxes-white.svg

Overname Hoveniersbedrijf Stadler door Hendriks Hoveniers

Graag willen wij u informeren over de bedrijfsovername van Hoveniersbedrijf Stadler door Hendriks Hoveniers. Per 1 juli 2021 zal de huidige eigenaar Michel Stadler het stokje overgeven aan Diderik Corts en Jeroen Hendriks, eigenaren van Hendriks Hoveniers. Beide bedrijven zijn gevestigd in Didam en staan regionaal bekend om hun mooie tuinprojecten.

Michiel Stadler: “Voor ons stond bij de overname centraal dat de service die u van ons gewend bent gecontinueerd moest worden. Wij hebben hierbij een weloverwogen keuze gemaakt voor Hendriks Hoveniers, net als wij gevestigd in Didam. We hebben er alle vertrouwen in dat zij de goede service en dienstverlening voortzetten op de manier zoals u die altijd van ons gewend bent geweest.”

Hoveniersbedrijf Stadler is in 1996 gestart toen Michel Stadler de hoveniersafdeling van Tuincentrum De Heegh te Didam overnam. Onder zijn leiding groeide het hoveniersbedrijf met enthousiaste medewerkers uit tot het bedrijf van nu. Vakmanschap en creativiteit vormen al 25 jaar de basis van de bedrijfsvoering. 

Hendriks Hoveniers is al bijna 40 jaar actief op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud en is een hoveniersbedrijf dat altijd volop in beweging is op het gebied van tuinen. We geven een unieke invulling aan het begrip tuinarchitectuur, houden ons bezig met bijzondere tuinprojecten, helpen klanten op innovatieve wijze aan een passende tuininrichting en zijn lid van Top Hoveniers

Wat er voor bestaande klanten verandert? Niet veel! De naam Stadler staat voor creativiteit, vakmanschap en service. Dit sluit perfect aan op de werkwijze van Hendriks Hoveniers. Of het nu gaat om een de aanleg van een particuliere tuin, een landschappelijk project of tuinonderhoud. We maken overal iets moois van en zijn pas tevreden als u het bent! 

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Diderik